Oppussingstips Som Kan Fungere For Alle

På grunn av tilstanden i boligmarkedet, noen huseiere er ute etter å gjøre mange forbedringer før notering av sin eiendom for å øke verdien. Du trenger ikke nødvendigvis en profesjonell for å hjelpe deg med å gjøre disse forbedringene, men du bør fortsatt lese disse tipsene for å lære mer om emnet.

Hver del av fast eiendom er underlagt byggeforskrifter; kunnskapsrike land kjøperen vil undersøke disse kodene i god tid før du foretar et kjøp. Uten riktig forskning kan kravene i lokale koder og reguleringsforskrifter gi en ekkel overraskelse til grunneiere som har tenkt å bygge et nytt hjem eller forbedre et eksisterende.

Dekorere veggene på et stramt budsjett kan være ganske enkel og krever ingen maling. Vurder å kjøpe et stort lappeteppe eller et interessant stykke billedvev og påføring det til veggen. Dette kan være en fin samtale brikke på veggen, og gi deg en fin del av din personlighet å se på.

Bruk maling laget for å berøre opp apparater for å dekke opp feil på keramiske fliser. Har du chip en av flisene flytte møbler? Denne typen maling vil få det til å se nesten like bra ut som ny. Det tørker hardt med en blank farge som knapt skiller seg fra overflaten av selve flisen.

Sett elektriske trådkontakter på rørene på drivning! De små plastdekslene som følger med rørene, forsvinner alltid! En lett hatt erstatning som fungerer så bra eller bedre enn den opprinnelige hetten er en elektrisk ledningskontakt. Du kan til og med bruke spesielle farger for spesielle typer rør.

Når du skifter gulv, tenk på hva slags fot-trafikk som vil være i rommet. Stein- og keramiske gulv er perfekte for områder med høy trafikk som foajeen og badet. Områder i hjemmet ditt som har lav trafikk, for eksempel personlige soverom, er bedre egnet for gulv som er mer attraktivt, men vanskeligere å rengjøre.

For å øke hjemmets verdi uten å bruke mye penger, ta deg tid til å erstatte lysarmaturene dine. Lysarmatur er en av de første tingene som fanger en kjøpers øye, og en dingy og datert kan man endre sin mening om hele rommet. En billig ny lysarmatur vil få rommet til å føles friskt og nytt.

For å skape et moderne fokuspunkt i stuen eller studien, bør du vurdere å installere en ny stein, murstein eller tre mantel for området over. Hvis allerede har en mantel, kan du få den slipt og refinished for å endre utseendet. Du kan også oppdatere den ved å fargelegge murstein eller betong med en rik farge.

Nå, selvfølgelig, ikke alle der ute forsøker å selge sitt hjem. Noen mennesker vil bare gjøre forbedringer for å endre ting rundt. Uansett hvor du faller i oppussingsspekteret, husk å lese denne artikkelen nøye og bruke disse tipsene til å hjelpe deg. De kan hjelpe deg å komme deg ut av en jam.

Planlegger Et Flott Oppussingsprosjekt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *